Sunday, August 28, 2011

Salam Aidilfirtri.

Haii assalamualaikum semuaaaa.Lol,harini lastday puasa kan? Eii macam sedih jaa nak tinggalkan bulan ni.Yelaa lepas ni manada keluar berbuka lagi,takde pergi bazaar lagi.Tahun depan belum tentu kita jumpa bulan Ramadhan sebab kita taktau bila ajal kita :)

Yuhuuuuuu esok raya! Haa,malam ni dengar lah ye isytihar kat TV.Tak sabaaarnya nak raya.Nak makan ketupat,rendang,macam-macam la.Haaaaa yang berisi tu control control la sikit makan ye muehehehe (Y) Tak sabar nak pergi openhouse.Hurhur sapa yang buat open house tu jemput-jemput la aku ni.Duit raya kauorang jangan lupa kutip banyak-banyak.Lol.

Tapi,sedihnyaaa tak dapat beraya dengan Adham :'( Kejap lagi mybe aku balik Penang.I'm gonna miss him so badly.So baby,take care yaa when I'm not by yourside.So kepada yang balik kampung,drive carefully. Biar lambat asal selamat.Yela,nak raya ni banyak je orang yang accident.So have a safe journey guys!

So,I'm Nur Aziatul Husna,I'm here to ask for forgiveness from head to toe if I'd do anything wrong to you all and wish you Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin

This is for you guys,from me with lots lof love
video


Sincerely with love,HusnaaZ's

No comments:

Post a Comment